De ce introducem acest sondaj?

Back

Va aducem la cunostinta faptul ca scoala copilului dumneavoastra face parte din United Learning Trust care apartine unui grup de scoli din Anglia.

Scopul principal al acestui sondaj este de a intelege cum se simt parintii cu privire la diferite aspecte ale scolii si invataturii copilului lor si de a obtine informatii specifice despre:

  • Modul in care parintii isi percep scoala copilului din perspectiva serviciului relatii cu clientii;
  • Managementul comunicarii in relatia scoala-familie;
  • Modul in care parintii isi sustin educatia copiilor acasa inclusiv ce ar putea face scoala pentru a-i ajuta pe parinti sa-si asume un rol mai activ in activitatile scolare ale copilului;

Acest sondaj este condus in numele nostru de o companie numita Edurio o companie de sondaj educational care isi pastreaza datele in UE.

Procesarea legala a raspunsurilor pe care le oferiti
Nu trebuie sa finalizati acest sondaj.  Daca alegeti sa raspundeti vom folosi/procesa raspunsurile dumneavoastra asa cum este prezentat mai jos. Legal facem acest sondaj in interesul legitim al grupului de scoala numit United LearningTrust.

Cum vom folosi raspunsurile dumneavoastra?
Vom analiza raspunsurile pe care le primim alaturi de informatiile pe care le detinem deja despre copilul dumneavoastra, cuprinzand, datele personale, descrierea elevilor si datele sondajului, cu scopul de a obtine obiectivele stabilite mai sus.

Cine are acces la raspunsurile tale?
Raspunsurile dumneavoastra vor fi analizate de Edurio iar rezultatele anonime ale sondajului vor fi trimise conducatorilor de scoala si echipelor de imbunatatire a scolii.  Aceasta inseamna ca scoala copilului dumneavoastra nu va va putea identifica din informatiile pe care Edurio le colecteaza si le ofera decat daca oferiti informatii personale care pot ajuta la identificarea dumneavoastra. Raspunsurile pe care le oferiti vor fi, de asemenea, analizate de o mica echipa de la sediul central ULT. Fiecare raport initiat in scopul de a va folosi raspunsurile dumneavoastra oferite in sondaj nu va va putea identifica pe dumneavoastra sau pe copilul dumneavoastra. Toti angajatii care au access la datele sondajului atat la ULT cat si la Edurio au datoria de a pastra confidentialitatea raspunsurilor.

Va rugam sa retineti, daca dumneavoastra oferiti raspunsuri la acest sondaj in alta limba decat Engleza vom contacta un translator.

Cat timp vom pastra raspunsurile dumneavoastra?
Vom pastra raspunsurile individuale pe care le oferiti timp de 10 ani, dupa ce raspunsurile au fost sterse vom pastra scorurile obtinute astfel incat sa putem compara rezultatele acestui sondaj cu sondajele pe care le vom initia in urmatorii ani.

Cum puteti accesa informatiile pe care le detinem despre dumneavoastra?
Aveti dreptul de a solicita o copie a informatiilor personale pe care ULT le detine despre dumneavoastra (sub denumirea de solicitare de access la informatiile oferite)

Va rugam  sa contactati: company.secretary@unitedlearning.org.uk daca doriti sa va solicitati dreptul de a detine o copie cu informatiile pe care le-ati  oferit in sondaj.Informatii suplimentare despre drepturile dumneavoastra la (rectificare,stergere restrictionarea prelucrarii,obiectii la prelucrare si dreptul la portabilitatea datelor) pot fi gasite in notificarea de confidentialitate a elevilor si a parintilor/ingrijitorului, a carei copie se afla online, pe site-ul scolii copilului dumneavoastra.